HOME

 

 

 

GENT JAZZ

 

 
 

 


PROGRAMMA


 


 

 

 

CONCERTVERSLAGEN

                     

 

 

 


 

 

 

   
 


- persbericht 08.09.2020 -

 
     
  Sting, Herbie Hancock, Van Morrison, Agnes Obel, Gregory Porter, Ibrahim Maalouf, AliA, Black Flower, Antoine Pierre & Compro Oro  
     
  Tegen alle verwachtingen in vond deze zomer (2020) alsnog een kleinschalige editie van Gent Jazz plaats. Feest(je)! Maar nu wordt het tijd om aan het echte werk te beginnen. En als we zeggen "echte werk", dan bedoelen we "de duizelingwekkendste affiche uit de geschiedenis van Gent Jazz"! Of is dat niet bescheiden genoeg? ☺


 
     
 

 
  Gent Jazz vindt volgend jaar plaats van 8 tot 17 juli op de vertrouwde Bijlokesite. Met op de affiche alvast drie headliners die er normaal deze zomer hadden moeten staan: Sting (14/7), Van Morrison (11/7) en Ibrahim Maalouf (9/7). (Ja, Sting staat daarmee voor derde keer op de affiche van Gent Jazz, dus komt gegarandeerd – third time’s a charm – goed.)

Meteen komen daar nog drie headliners van hetzelfde kaliber bij: Herbie Hancock (10/7), Gregory Porter (17/7) en Agnes Obel (15/7).

En kwestie van ook in de toekomst in talent van eigen bodem te blijven investeren, voegen we daar gelijk Black Flower (9/7), Antoine Pierre (10/7), Compro Oro (11/7) en AliA (10/7) aan toe.

 
     
 

 
     
 
De verkoop van 9, 10, 11, 15 en 17 juli 2021 start meteen via gentjazz.com.

De verkoop van 14 juli (Sting) start pas op 25 september, nadat al wie een ticket kocht voor dit jaar de kans heeft gekregen om zijn voucher opnieuw in te ruilen. Om dezelfde reden start ook de verkoop van Golden Circle-tickets voor 11 juli (Van Morrison) pas op 25 september. Wie voor deze zomer een ticket had voor Sting of een Golden Circle-ticket voor Van Morrison werd hiervan persoonlijk – check zeker jouw spamfolder! – op de hoogte gebracht.

We zijn verheugd om na een bijzonder uitdagend jaar voor de muzieksector weer een écht festival op de rails te kunnen zetten. Het enthousiasme van de artiesten om er volgende zomer een onwaarschijnlijk feest van te maken, werkt ook echt aanstekelijk. Zij kijken er enorm naar uit, en wij zo mogelijk nóg meer! Schrijf op: Gent Jazz 2021 wordt de meest memorabele editie uit de geschiedenis van het festival. En daar hebben we jou graag bij!

 
     
 

 
 

 
     
 

 
     
     
     
     

 

 

 

 

 
     

 

     
   
 

Programma Gent Jazz Festival 2021

 

 

 

 

programma,last minute changes & updates, kijk hier


 
     
     

 

 

 ©  JAZZEPOES 2020

 

 

 

up again !

 

 

 

HOME